Υλικά
4 Τσιπούρες (βάρος περίπου 400 γρ. το καθένα)
4 κολοκυθάκια
4 καρότα
2 κλωναράκια σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 κ. σούπας χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
- Πλένουμε τα λαχανικά, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε κατά προτίμηση.
- Τοποθετούμε τις τσιπούρες σε ένα αντικολλητικό χαρτί μαζί με τα λαχανικά
- Αλατοπιπερώνουμε κ προσθέτουμε τα αρωματικά.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο και κλείνουμε σαν πουγκί τα υλικά για να σιγοβράσουν όλα μαζί.
- Ψήνουμε στους 180°C για 30 λεπτά.