Υλικά
2 λαβράκια καθαρισμένα (βάρος περίπου 400 γρ το καθένα)
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 χυμό λεμονιού
Κόλιανδρος ψιλοκομμένος
2 μικρές, κόκκινες πιπεριές τσίλι, ψιλοκομμένες
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
15 ντοματίνια
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Φιλετάρουμε τα λαβράκια
- Λαδώνουμε ελαφρά το αντικολλητικό τηγάνι και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τον κόλιανδρο, το σκόρδο, τις πιπεριές, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι, πιπέρι, τα ντοματίνια και ανακατεύουμε.
- Αλείφουμε τα λαβράκια και από τις δυο πλευρές με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει η κάθε πλευρά του φιλέτου.
- Περιχύνουμε την υπόλοιπη σάλτσα στα φιλέτα και σερβίρουμε.