Υλικά
2 μυτάκια (βάρος περίπου 500 γρ το καθένα)
2 λεμόνια
250 γρ. ντοματίνια
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Εκτέλεση
- Πλένετε τα ντοματίνια και τα κόβετε στη μέση. Πασπαλίζουμε τα ψάρια με όλα τα μυρωδικά μέσα και έξω και περιχύνουμε το ελαιόλαδο.
- Κόβουμε τα λεμόνια σε λεπτές φέτες και τα τοποθετούμε πάνω στα μυτάκια.
- Τοποθετούμε τα μυτάκια στη λαδόκολλα και απλώνουμε τα ντοματίνια στο ταψί.
- Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 180 °C.