Υλικά
2 φαγκριά (βάρος περίπου 500 γρ το καθένα)
2 πιπεριές πράσινες & κόκκινες ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
15 ντοματίνια κομμένα στη μέση
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κλωναράκια μαϊντανού ψιλοκομμένα
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί
χυμό από 2 ώριμες μεσαίες ντομάτες
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι
2 φύλλα Λαδόκολλας
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε, πλένουμε, και στραγγίζουμε καλά τα φαγκριά.
- Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι σωτάρουμε σε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο τις ψιλοκομμένες πιπεριές, τα ντοματίνια, το σκόρδο, το ψιλοκομμένο μαϊντανό & το χυμό ντομάτας μέχρι να πάρουν μια βράση.
- Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι και σβήνουμε με ¼ λευκό κρασί.
- Τοποθετούμε τα φαγκριά σε κάθε λαδόκολλα, τα αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, εσωτερικά και εξωτερικά.
- Γεμίζουμε τις κοιλιές με το μυρωδάτο μείγμα του τηγανιού και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και το υπόλοιπο κρασί.
- Διπλώνουμε τις λαδόκολλες και στρίβουμε τις δύο άκρες.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί και ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 200° C για 15 λεπτά.