Υλικά
Φιλέτο τσιπούρας
600 γραμμάρια καθαρισμένο σπανάκι
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 λεμόνι
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανός
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε καλά και το αφήνουμε να στεγνώσει. Τοποθετούμε το σπανάκι σε ένα μπολ, προσθέτουμε το αλάτι και ανακατεύουμε μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο, το μαϊντανό και το χυμό λεμονιού.
- Στη συνέχεια αλατίζουμε τα φιλέτα. Τοποθετούμε τα φιλέτα σε ένα ταψί & προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι.
- Ρίχνουμε περίπου 4 δάχτυλα νερού στο ταψί. Όταν το νερό βράζει, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
- Σερβίρουμε ζεστό, συνοδεύεται ιδανικά με λευκό κρασί.