Υλικά
2 φιλέτα λαβρακιού
4 αγκινάρες μικρές
2 κόκκινες πιπεριές, ψημένες & αποφλοιωμένες
3 ντομάτες ώριμες
4 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένη
1 κολοκυθάκι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1/2 μελιτζάνα, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 επίπεδο μανιτάρι, κομμένο σε πολύ λεπτές λωρίδες
2 φύλλα σπανάκι, κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το θρυμματισμένο σκόρδο και το αλάτι για να σωταριστούν.
- Κόβουμε όλα τα λαχανικά σε λωρίδες & τα μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέτουμε στο τέλος το μανιτάρι, το σπανάκι & τις ντομάτες μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους.
- Τοποθετούμε τα φιλέτα για τριάντα δευτερόλεπτα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Έπειτα, μεταφέρουμε από το τηγάνι στο φούρνο σε θερμοκρασία 170 °C στον αέρα για 5-6 λεπτά μαζί με τα λαχανικά.
- Σερβίρουμε το φιλέτο με τα λαχανικά κατά προτίμηση αμέσως.