Υλικά
2 φιλέτα Σολωμού
Φρέσκα χόρτα εποχής
4 κλωναράκια δεντρολίβανο ψιλοκομμένα
4 κλωναράκια θυμάρι ψιλοκομμένα
150 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μουστάρδα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
1. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στα φιλέτα του σολομού. Βράζουμε τα χόρτα που έχουμε επιλέξει.
2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με υψηλή θερμοκρασία, προσθέτουμε λίγο λάδι, δενδρολίβανο και το σολομό μέχρι να ροδίσει και από τις δυο πλευρές για 4-5 λεπτά περίπου.
3. Εν τω μεταξύ, θερμαίνουμε σε ένα άλλο τηγάνι λίγο ελαιόλαδο για να μπορέσουμε να σοτάρουμε τα βρασμένα χόρτα που έχουμε επιλέξει.
4. Τοποθετούμε τα ζεστά φιλέτα του σολομού πάνω από τα χόρτα. Μπορούμε να προσθέσουμε σως μουστάρδας κατά προτίμηση.