Υλικά
2 φιλέτα λαβράκι
2 κ.σ. από φρέσκο χυμό λάιμ
1 μικρό κρεμμύδι
150ml ελαιόλαδο
1 φύλλο από ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ο C
2. Ανακατέψετε το φρέσκο χυμό από τζίντζερ, το κρεμμύδι και τα 100ml από το ελαιόλαδο σε ένα μικρό μπολ. Ρίξετε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
3. Σε ένα ταψί, περιχύσετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τη σάλτσα και ρίξετε στα φιλέτα αλάτι και πιπέρι.
4. Έπειτα ψήσετε τα φιλέτα στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά μαζί με τη σάλτσα μέχρι να δέσει.